Teini työnsi neulan penikseensä – ei voinut virtsata kolmeen päivään

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

14-vuotiaan kivulias seksikokeilu on johtanut terveysongelmiin ja sairaalareissuun. Tunisiassa asuva nuorukainen oli työntänyt neulan penikseensä. Teini oli asettanut neulan virtsaputkeen seksuaalisen nautinnon toivossa.

Neula jäi jumiin noin viiden senttimetrin syvyyteen. Poika ei kyennyt virtsaamaan kolmeen vuorokauteen. Lääkärit onnistuivat lopulta poistamaan neulan pihdeillä nukutettuaan teinin ensin. Tämän jälkeen hänet ohjattiin mielentilatutkimukseen. Nuorukaisella ei kuitenkaan havaittu mielenterveysongelmia.

Tapaus julkaistiin lääketieteen Urology Case Reports -julkaisussa. Neulan tunkeminen virtsaputkeen on sounding-nimellä englanniksi tunnettu fetissi. Se voi johtaa vaarallisiin tilanteisiin, joista kärsivät eivät aina hae ajoissa apua häpeän vuoksi.