Love Island Suomi -kilpailija villitsee – yhdennäköisyys Shrek-hahmon kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love Island Suomi palasi tällä viikolla ruutuun toisen tuotantokauden merkeissä. Heti ensimmäisessä jaksossa katsojat huomasivat hämmästyttävän yhdennäköisyyden yhden kilpailijan ja Shrek-elokuvien hahmon kanssa.

Love Island Suomi -sarjassa mukana kilpailemassa on 27-vuotias Helsinkiläinen Oliver. Twitterissä ja Facebookissa miehen huomautettiin näyttävän melkoisesti Shrek 2 -elokuvan Prinssi Uljasta. Yhdennäköisyyttä havaittiin erityisesti Oliverin ja Shrek -elokuvien hahmon samankaltaisessa vaaleassa hiustyylissä.

Brittiläiseen tositv-formaattiin perustuva Love Island Suomi alkoi Subilla 19. elokuuta. Sarjaa seurataan kanavalla ja mtv-palvelussa päivittäin sunnuntaita lukuunottamatta.

 

Publiée par Sanna Salo sur Lundi 19 août 2019