Teinivaimo veneilemässä – jalat levällään jahdin kannella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian uutta musiikkia lisää julkaiseva teinivaimo Courtney Stodden on käynyt veneilemässä Los Angelesin liepeillä sijaitsevassa Newportissa. Nainen on valinnut asukseen vaaleansinisen yläosan naruolkaimilla ja mikromalliset farkkushortsit.

Instagramiin vietteleviä kuvia mielellään julkaiseva Courtney Stodden on nyt esitellyt ulkoisia avujaan huvijahdilla. Yhdessä kuvassa hän poseeraa kameralle farkkushortsit peittävä takamus pystyssä. Toisessa kuvassa hän makaa jahdin sohvalla ja nostaa toista jalkaansa taivasta kohti.

Pian 25 vuotta täyttävä Courtney Stodden on kertonut kärsineensä syömishäiriöstä 16-vuotiaasta saakka. Hän on kuitenkin viime aikoina oppinut rakastamaan ruokaa ja vartalonsa muotoja. Hänen seuraava sinkkubiisinsä on nimeltään Boy Destroyer.

View this post on Instagram

Newport yacht club 🦋

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

View this post on Instagram

Boy destroyer 💋out soon! #anthem #bop #droppingsoon

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on