Billie Eilishin hitistä hervoton parodiaversio – kertoo isyyden ihanuuksista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähdeksi tänä kesänä ponkaissut Billie Eilish on ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt artisti, jonka kappale nousee Billboard Hot 100 Chartin ykkössijalle. Bad Guy -hitti on Billie Eilishin maaliskuun lopulla ilmestyneeltä When We All Fall Asleep, Where Do We Go -debyyttialbumilta.

Nyt Bad Guy -kappaleesta on tehty loistava parodiaversio nimeltään Dad Guy. FunkTurkey -niminen mies on saavuttanut hauskalla versiolla yli puoli miljoonaa katselukertaa yhdessä vuorokaudessa. Kappale kertoo, kuinka pahasta pojasta tulee isämies.

Nauruhermoja kutkuttava versio on lyriikoiltaan oivallinen. Isyyden ihanuuksista kertova biisi naureskelee sille, kuinka aiemmin kuumista kundeista tulee leppoisia perheenisiä lasten saamisen ja avioitumisen jälkeen. Ihmiset rakastavat parodiaversiota.