Realitytähti Johanna Pulkkinen synnytti tyttären: ”Hän on täydellinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Eilen Johanna synnytti perheeseensä tyttären, eli Hugo-poika sai nyt pikkusiskon.

– Tänä aamuna meidän rakas syntyi suunnitellulla sektiolla klo 09.06. Pituutta neidillä on 49cm ja painoa 3030g. Hän on täydellinen ja kaikki meni todella hyvin ja voidaan koko perhe loistavasti. Oon niin onnellinen, Johanna kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa jo aiemmin hankkinut Johanna Pulkkinen julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä. Useissa realitysarjoissa nähty Pulkkinen julkaisee sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuvia elämästään.