Pienkone teki pakkolaskun mereen – lentäjä ikuisti hurjat hetket

Ohhoh! · Tim Isokivi

David Lesh ja hänen vaimonsa Kayla joutuivat taannoin pelottavaan tilanteeseen yläilmoissa. Miehen ohjaama pienkone putosi mereen. Pariskunta oli ostanut Beecraft Bonanza -koneen vain viikkoa aikaisemmin.

Heidän lentäessään pienkoneella noin kilometrin korkeudessa sen moottori sammui. David onnistui tekemään pakkolaskun mereen Kalifornian rannikon lähistölle. David kuvasi onnettomuuden jäkiseuraukset viraalina sittemmin levinneiksi videoiksi. Lopulta hänet ja Kayla pelastettiin merestä rannikkovartioston toimesta.

Koska David Leshillä on jo ennestään runsaasti seuraajia sosiaalisessa mediassa, on onnettomuutta jo ehditty epäillä suunnitelluksi tempaukseksi. Hän kuitenkin kiistää väitteet NBC-uutissivustolle. Miehen mukaan hän ei tuhoaisi neljännesmiljoonan arvoista lentokonetta tarkoituksella.