Neljän euron ripsiväristä jättihitti: ”Paras koskaan kokeilemistani”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessakin halpahalleissa ja marketeissa myyty Essence-brändin ripsiväri on aiheuttanut nettimylläkän. Syynä on erään redditorin julkaisema kuva, jossa hän näyttää mihin 3,5 euron ripsiväri pystyy.

Netissä leviää parhaillaan kuvia, joissa naiset ovat testanneet Essence Lash Princess False Lash Effect -ripsiväriä. Ripsiväri on edullinen ja sitä saa tavallisista marketeista. Ihmiset ovat hehkuttaneet maskaran olevan kaikista kokeilemistaan tuotteista paras.

EllieDaisyLouise-nimimerkkiä Redditissä käyttävä nainen julkaisi ripsivärikuvansa nettiin jo vuosi sitten. Se on kuitenkin lähtenyt uusintakierrokselle. Ihmiset ovat rynnineet kauppoihin ostamaan oman halpismeikin kokoelmiinsa. Jälleen kerran on todistettu, että kallein ei aina ole paras.

Can’t believe this mascara was only £3.30! Sorry for the shocking picture quality but this is the Essence Lash Princess mascara and I HIGHLY recommend it. from MakeupAddiction