Madison ”DJ Madds” Louch ystävineen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Hot Girl Summer all 2019 🚩 🔥 *British Virgin Island vacation giveaway!! I've partnered with some of my besties, @lulifamaswimwear and @scrubisland_bvi for a 3 night stay with daily breakfast and a dive charter for 2 at their amazing resort in beautiful Scrub Island! Anyone in the world can participate, all you have to do is follow the steps below to be officially entered: 1. follow me 2. like this post and tag a friend 3. go to @gabbyepstein and repeat these steps 4. follow these same steps on every account until you circle back to me A winner will be chosen at random on August 28 at 6PM (Los Angeles time) and announced on @lulifamaswimwear ’s page in a new post This is a worldwide giveaway to anyone 18+ years of age. Alcoholic beverages not included at resort. By entering you release Instagram of all responsibility and agree to their terms of use. In no way is this promoted, sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Instagram.

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Alastomanakin viime aikoina poseerannut DJ-kaunotar poseeraa tällä kertaa poikkeuksellisen näyttävässä kuvassa, jossa hän on saanut useita upeita kaunottaria kanssaan makoilemaan katamaraanin etuverkolle. Kaikilla on lisäksi vieläpä punaiset bikinit, joten näky on poikkeuksellinen.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.