Janni Hussin luksuskuvat – bikiniposeerauksia ja superautoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkukesästä karmaisevan syöpädiagnoosin saanut suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi äskettäin somessa, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä.

View this post on Instagram

And she ran through a field to create her own wind. 🌬

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Nyt Janni poseeraa sosiaalisen median kuvissaan upeassa bikinikuvassa etelän lomakohteen uima-altaalla, jossa hänellä on yllään violetit bikinit. Toisessa kuvassa Janni poseeraa mustan McLaren 720 -urheiluauton kanssa Rantasalmen maisemissa. Kuva on mahdollisesti peräisin taannoiselta Ibizan lomalta.

View this post on Instagram

BACK IN BIZZZZZ BABY!!! 🔥🔥 Tän kuvan maisema on muisto vaan, eikä kyl haittaa yhtään! Tänään vietetty ekaa duunipäivää sitten en-edes-muista ja vitsi että sujuu ku tanssi! 💃🏼 Paljon uusia juttuja muutenkin ja yks niistä on mun UUSI BODYWEIGHT VALMENNUS! 🤸🏼‍♀️🤸🏻‍♂️ Tää valmennus on erityisesti sulle, joka kaipaat nopeita ja tehokkaita treenisettejä päivään. Voit itse valita treenaatko järjestelmällisesti 3-jakoisella harjoitusohjelmalla vai haluatko tykittää treenejä monta kertaa viikossa. 😎🔥 Ja back to work kamppiksena törkätään koko roska 19,90€ 15.8 saakka (norm. 29,90€)🤪🤩 Roffiilin linkistä lisätietoja 🤓 #bodyweightwithjanni . . @syketribe @fitnessfactoryfinland #onlinecoaching #bodyweighttraining #workout #fit #feelgood #training #healthy #lifestyle

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on