Janni Hussin luksuskuvat – bikiniposeerauksia ja superautoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkukesästä karmaisevan syöpädiagnoosin saanut suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi äskettäin somessa, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä.

Nyt Janni poseeraa sosiaalisen median kuvissaan upeassa bikinikuvassa etelän lomakohteen uima-altaalla, jossa hänellä on yllään violetit bikinit. Toisessa kuvassa Janni poseeraa mustan McLaren 720 -urheiluauton kanssa Rantasalmen maisemissa. Kuva on mahdollisesti peräisin taannoiselta Ibizan lomalta.

View this post on Instagram

BACK IN BIZZZZZ BABY!!! 🔥🔥 Tän kuvan maisema on muisto vaan, eikä kyl haittaa yhtään! Tänään vietetty ekaa duunipäivää sitten en-edes-muista ja vitsi että sujuu ku tanssi! 💃🏼 Paljon uusia juttuja muutenkin ja yks niistä on mun UUSI BODYWEIGHT VALMENNUS! 🤸🏼‍♀️🤸🏻‍♂️ Tää valmennus on erityisesti sulle, joka kaipaat nopeita ja tehokkaita treenisettejä päivään. Voit itse valita treenaatko järjestelmällisesti 3-jakoisella harjoitusohjelmalla vai haluatko tykittää treenejä monta kertaa viikossa. 😎🔥 Ja back to work kamppiksena törkätään koko roska 19,90€ 15.8 saakka (norm. 29,90€)🤪🤩 Roffiilin linkistä lisätietoja 🤓 #bodyweightwithjanni . . @syketribe @fitnessfactoryfinland #onlinecoaching #bodyweighttraining #workout #fit #feelgood #training #healthy #lifestyle

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on