Demi Rose riippuverkossa – uimapuku ei liikoja peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

🌴✨ @lolo_creativ

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Indonesiassa viime aikoina lomaillut jättipovinen kaunotar poseeraa tällä kertaa erittäin niukoissa asuissa muun muassa takapuoltaan esitellen uima-altaalla ja erittäin kurvikkaana valtavassa riippuverkossa loikoillen. Kuva on ikuistettu taannoisella Balin lomalla Indonesiassa.

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta 27. maaliskuuta. Syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.