Armanin joulukalenteri julkaistiin – ökytuotteita luukkujen takana

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Italialaisen huippusuunnittelija Giorgi Armanin julkaisema kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri on julkaistu. Brändin suosituimpia meikkejä ja kauneudenhoitotuotteita luukkujen takaa paljastava kalenteri ei sovi tyhjätaskuille.

Armani Beauty on julkaissut ensimmäisen joulukalenterinsa, ja se saapuu kauppojen hyllyille tämän syksyn aikana. Luukkujen takaa paljastuu yhtiön suosituimpia meikkejä. Kaksi tuotetta on tavallisen kokoisessa pakkauksessa ja loput ovat pienempää matkakokoa.

Joulukalenteri maksaa 249 puntaa, eli 274 euroa. Toisin sanoen kalenterista saa 24 kosmetiikkatuotetta 11,5 euron kappalehintaan. Harper Bazaarin mukaan kalenteria voi ostaa lokakuun alusta alkaen muun muassa Selfridgen kaupoista, Iso-Britanniassa.