Niukat bikinit! Kim Kardashian makoilee näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian viettää niin paljon aikaa valokeilassa, ettei hänellä luulisi olevan juuri minkäänlaisia faneilta huomaamatta jääneitä salaisuuksia. Äskettäin hän jakoi somessa valokuvan, jonka perusteella hänellä näytti olevan jalassa kuusi varvasta. Monet epäilivät kyseessä olevan pelkkä tavanomainen photoshop-moka.

View this post on Instagram

Shop the Gemini’s in pink at CarolinaLemke.com #LemkePartner

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim poseeraa sosiaalisen median kuvassaan näyttävästi pienissä bikineissä aurinkolasit silmillään. Äskettäin Kardashian poseerasi mallikuvassa uimapuvussa yhdessä lukuisten eri kokoisten ja näköisten naisten kanssa. Joukossa oli runsaasti niin sanottuja plus-malleja.