Olivia Culpo autoili yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

I call shotgun ‼️ @si_swimsuit

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Tällä kertaa Olivia poseeraa näyttävästi yläosattomissa maantiellä. Hänet nähdään kuvassa nojailemassa autoon maaseudun rauhassa, mutta jostain syystä ilman paitaa ja rintaliivejä. Kuvat on ikuistettu Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.