Seiska: BB-Janita Lukkarinen valmistautuu hautajaisiinsa – hoidot eivät ole tehonneet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen imusolmukesyöpään, jonka hän kuitenkin onnistui jo kerran selättämään. Uudet sytostaattihoidot eivät ole kuitenkaan tuottaneet toivottua tulosta.

Seiskan mukaan 26-vuotiaan Janita Lukkarisen syöpähoidot on lopetettu. Naisen sydämen päällä olevasta kasvaimesta otetaan vielä koepala, joka määrittelee naisen tulevaisuuden. Hän on kertonut valmistautuvansa kuolemaan ja on valinnut jo hautakivensä.

– Kun kuulin, että sytostaattihoidot lopetetaan tehottomina, hajosin ihan totaalisesti. Olen aikaisemmin luottanut siihen, että joulukuuhun mennessä saan jälleen terveen paperit.

View this post on Instagram

Mun pikkupupunen teki niin ihanan videon jälleen, pakko jakaa tää taideteos teille 💝 . Rakkaus on asia, joka kantaa ja voimaannuttaa. Rakkaus on kaunista ja pyyteetöntä, jotain niin viatonta. 🙏 . Rakkaus on asia, joka muuttaa muotoa elämän eri vaiheissa. Rakkaus voi luopumisen myötä muuttua myös suruksi ja sen jälkeen kaipuuksi ja kauniiksi muistoiksi. 💎 . Mä kaipaan tiettyjä ihmisiä, jotka ovat siirtyneet ajasta ikuisuuteen. Kun joutuu luopumaan rakkaasta ihmisestä voi tuntea alkuun jopa vihaa, kysellä päässään miksi näin kävi, miksi juuri hän.. Kun on osannut käsitellä tämän vaiheen tulee suru ja ikävä, joka lopulta muuttaa muotoaan siihen kauniiseen kaipuuseen ja muistoihin jotka elävät aina. . Onko sulla joku, jota kaipaat, taivassa? Miltä menettäminen on sinusta tuntunut ja ovatko ne tunteet muuttaneet muotooaan? ✨ 💎 ✨ . ✨ #loved #love #cancer #cancerfighter #yearning #heaven #missing #kaipaus #ikävä #rakkaus ✨

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on