Mies heitti sangollisen ulostetta TE-toimistoon Espoossa – karu kuva paikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa iskut viranomaisia kohtaan ovat perinteisesti olleet harvinaisia, mutta aivan viime aikoina poliisiin kohdistuvien iskujen määrä on ollut kasvussa. Torstaina iskettiin Espoossa myös TE-toimiston, jonne heitettiin ilmeisesti sangolla maalia ja ulostetta. Asiasta kertoi Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen.

– Tässäpä kuvaa eiliseltä. Espoon toimipaikassa asiakas tyhjentänyt ja heittänyt aulaan ison ämpärin, jossa maalia ja suomeksi sanottuna selvää paskaa. Verkkoneuvojammekin saivat osansa, ja ovat järkyttyneitä. Poliisit luonnollisesti liikkeellä ja tilaa siivotaan, Ukkonen kertoi kuvan kera sosiaalisessa mediassa.

Osa ulosteesta ja maalista osui myös toimiston henkilökuntaan. Ukkosen Twitter-profiilin esittely sopi poikkeuksellisen hyvin juuri tällaiseen iskuun, sillä hän kertoo siinä mottonsa olevan ”Niistetään nenät, kääritään hihat ja pannaan toimeksi”. Nyt Espoossa joudutaan poikkeuksellisen haisevan siivousurakan keskelle, joten toimisto tuskin aukeaa vielä maanantaina.