Treenaaminen vei rinnat – muskelinainen otti valtavat silikonit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miamissa omaa kuntosalialan yritystä pyörittävä Rahki Giovanni on muuttunut vuosien sinnikkään harjoittelun avulla pullukasta lihaskimpuksi. Hän on ollut aina sataprosenttisesti luomua, vaikka moni on luullut naisen muhkeita pakaroita keinotekoiseksi.

Sosiaalisessa mediassa vankkaa fanijoukkoa keräävä nainen harkitsi pitkään plastiikkakirurgiaan turvautumista ensimmäisen kerran elämässään. Syynä oli tiukan lihaskuntoharjoittelun myötä pienentynyt povi. Nainen halusi suuremmat rinnat.

Hän myönsi aiemmin, että on käyttänyt vanhaa sukkakikkaa saadakseen rinnat näyttämään suuremmilta, eli lisännyt poveen täytettä sukkien avulla. Luonnollisuus on kuitenkin aina ollut hänen tavaramerkkinsä, joten implanttien ottaminen arvelutti. Leikkauksessa oli toinenkin ikävä seikka: Treenitauko.

Lopulta hän kuitenkin päätti ottaa uuden ja isomman poven itsensä takia. Upeasta figuuristaan tunnettu nainen myönsi, että tärkeintä on rakastaa omaa vartaloaan. Muiden mielipiteillä ei ole väliä.