Kakkuun oli lisätty kannabista – 13 juhlijaa joutui sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Metallinetsijöiden juhlat saivat odottamattoman käänteen terästetyn kakun ansiosta. Joku oli lisännyt tarjoiltavaan kakkuun kannabista, eikä ilmoittanut asiasta muille.

Aarteenetsijät juhlivat yhden jäsenensä 50. vuotissyntymäpäivää Iso-Britannian High Meltonissa. Syntymäpäiväkakkua syöneet alkoivat pian huomata outoja vaikutuksia itsessään.

Osa juhlijoista alkoi laulamaan ja tanssimaan, osa puolestaan luuhkistui maahan huonovointisina. Yksi juhlijoista pelkäsi saaneensa sydänkohtauksen. Koska oireiden syy oli tuntematon, hälytettiin paikalle viranomaisten kansanterveysuhkiin vastaava kriisiryhmä.

Yhteensä 13 juhlavierasta toimitettiin läheiseen sairaalaan. The Telegraph -lehden mukaan poliisi on sittemmin pidättänyt 48-vuotiaan naisen tapaukseen liittyen. Metallinetsijöiden yhteisön kerrotaan pelkäävän tapauksen vaikuttavan heidän puhtoiseen imagoonsa.