Ukrainalainen viraalivideo hämmästyttää – musiikkia ja jättikokoisia rintoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa kiertää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään hämmästyttävän suurilla rinnoilla varustettuja naisia. Videolla on myös musiikkia, kun toinen naisista soittaa pianoa.

Ukrainalaisella Facebook-sivustolla on julkaistu video, jolla nähdään viulistimiehen kanssa musiikkia soittava vaaleahiuksinen nainen. Katsojien huomio kuitenkin kiinnittyy pianistin muhkeaan rintavakoon. Samalla videolla on myös toinen rintava nainen.

Pianon viereen astuu punaiseen iltapukuun pukeutunut nainen, joka laskee punaviinilasinsa pianon päälle. Sen jälkeen hän heiluu musiikin tahdissa hiuksiaan haroen. Jättirintaisten naisten esitystä on jaettu kymmeniätuhansia kertoja.

Как вам подтанцовка;)

Publiée par Aleksandr Zhadan sur Mardi 27 août 2019