Keravan Opistossa voi opiskella Rammsteinin lyriikoita – saksan kielen alkeet metallimusiikin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereella Ratinan stadionilla kaksi huikeaa keikkaa kesällä tehnyt saksalaisyhtye Rammstein uppoaa suomalaisten musiikkimakuun. Nyt Keravan Opisto on päättänyt opettaa kiinnostuneille saksaa metallibändin lyriikoita hyödyntäen.

– Pidätkö Rammsteinista tai muusta saksalaisesta raskaammasta musiikista? Haluatko oppia ymmärtämään sanoituksia ja samalla saksaa? Siinä tapauksessa tämä kurssi on juuri Sinulle!, kurssin esittelytekstissä mainitaan.

Valitettavasti kurssin osallistujamäärä on jo täynnä, mutta varasijalle voi ilmottautua edelleen. Kurssi kestää yhteensä kuusi tuntia. Kurssin materiaalina on saksalaisten bändien, kuten Rammstein ja Eisbrecher, musiikki ja sanoitukset. Kurssista uutisoi ensimmäisenä Inferno.