Hollywood-tähti rajussa auto-onnettomuudessa – loukkantui vakavasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen. Hänet kiidätettiin sairaalaan onnettomuusalueelta Los Angelesin Calabasasissa. Hartin vuosimallin 1970 Plymouth Barracuda suistui tieltä ja kiisi suoraan rotkoon varhain sunnuntai-aamuna.

Hartin lisäksi autossa oli kuljettaja, Jared Black, ja toinen matkustaja, Rebecca Broxterman. Sekä Hart että Black kärsivät onnettomuudessa vakavista vammoista. Koomikko oli kuitenkin kyennyt poistumaan autosta omin voimin hälyttääkseen apua. Poliisin mukaan kuljettaja oli selvin päin, uutisoi CBS.

Kevin Hart tunnetaan rooleistaan elokuvissa kuten Scary Movie 3, Central Intelligence ja Jumanji: Welcome to the Jungle. Tähti on esiintynyt lukuisia kertoja ystävänsä, toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnsonin rinnalla.