Marika Fingerroos sänkykuvassa – toivotti uhkeana hyvää yötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt Marika on toivottanut seuraajilleen hyvää yötä.

Fingerroos julkaisi sosiaalisessa mediassa sängyssä ikuistamansa selfien, jossa antavaan paitaan pukeutunut entinen realitytähti toivotti hyvää yötä, kauniita unia ja voimia alkaneeseen viikkoon.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.