Povipommi Katie Price allasbileissä – uhkeana kuten aina

Viihdeuutiset · Stara.fi

41-vuotias povipommi Katie Price seurustelee nykyisin kolmekymppisen kuntovalmentaja Kris Boysonin kanssa. Kaksikko kertoi taannoin suunnittelevansa perheenlisäystä nykyisten viiden lapsen lisäksi. Katie on saanut nykyiset lapsensa kolmen eri miehen kanssa.

View this post on Instagram

Lovely ladies 💕☀️ loved meeting you all❤️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

Nyt Katie on kuvattu pitämässä hauskaa Turkin Marmariksessa hotellin uima-altaalla järjestetyissä allasbileissä. Varsinkin iäkkäämmät brittituristit olivat innoissaan julkkiskaunottaren näkemisestä ja halusivat maailmankuulun povipommin kanssa samaan kuvaan.

Katie Price on viime aikoina käynyt ahkerasti hedelmöitysklinikalla saatuaan vuoden aikana kaksi kertaa keskenmenon. Mikäli seuraava raskaus ei onnistu luonnollisesti, harkitsee pariskunta adoptoivansa lapsen.