BB-asukkaat nimesivät kilpailijat häätöäänestykseen – näin pisteet jakautuivat

Big Brother Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Big Brother -talossa on suoritettu ensimmäiset nimeämiset. Kilpailijat antavat kahdelle henkilölle pisteitä, ja eniten pisteitä saaneet joutuvat häätöäänestykseen. Yksi kilpailija jättää talon sunnuntain suorassa lähetyksessä. Villellä on immuniteetti viikkotehtävän sabotoimisen onnistuttua.

Tarina: Jukka 2, Emma 1. Ei ole saanut kumpaankaan kilpailijaan riittävästi kontaktia. Ei pidä Jukan auktoriteetin asemasta, eikä hän usko, että Emma viihtyy talossa. Tarina sai itse 6 nimeämispistettä.

Milla: Jukka 2, Eeva-Leena 1. Ei koe saaneensa kumpaakaan kilpailijaan yhteyttä ja antaa pisteet ensivaikutelman perusteella. Ei ole ystävystynyt heidän kanssaan tarpeeksi. Milla sai itse 0 nimeämispistettä.

Kimmo: Timo 2, Tarina 1. Timo välttelee kontaktia, eikä tunne käyttäytyvän aidosti. Tarina on herttainen, mutta yliampuva, jonka elämänhumala käy hermoon. Kimmo sai itse 1 nimeämispisteen.

Emma: Tarina 2, Eeva-Leena 1. Ei siedä Tarinaa, kun kaikki pelottaa mut kaikki on kivaa. Eevis on eri aaltopituudella ja ylifilosofinen meininki ei kiinnosta. Emma sai itse 7 nimeämispistettä.

Kristian: Tarina 2, Mira 1. Kristiania ketutti tehtävien aikana Tarinan narina ja stressaaminen. Hän ei ole myöskään läheinen Miran kanssa, ja muiden kanssa natsaa paremmin. Kristian sai itse 1 nimeämispisteen.

Helmeri: Mira 2, Tarina 1. Ei haluaisi äänestää ketään, mutta Miran jutut menevät välillä yli. Tarinan kanssa ei ole päässyt vielä tutustumaan, vaikka vaikuttaa mukavalta ja mielenkiintoiselta tytöltä. Helmeri sai itse 0 nimeämispistettä.

Mira: Timo 2, Eeva-Leena 1. Timon kanssa keskustelu on todella pintapuolista. Eeva-Leena on eri maailmasta ja käyttää liikaa hienoja sanoja. Mira sai itse 3 nimeämispistettä.

Anu: Eeva-Leena 2, Jukka 1. Eeviksen analyyttiset keskustelut eivät houkuttele, eikä ole viihtynyt hänen seurassaan. Jukka on laskelmoiva ja pelaaja. Kokee hänet uhkana. Anu sai itse 2 nimeämispistettä.

Eeva-Leena: Anu 2, Emma 1. Miettinyt kaikkien motiiveja tulla taloon. Anu on ainut, kenellä on lapsia kotona, eikä ole kiintynyt häneen. Emma ei ole kiintynyt muiden kanssa, eikä hänen lähtönsä satuta muita asukkaita. Eeva-Leena sai itse 5 nimeämispistettä.

Jukka: Emma 2, Timo 1. Tuntuu, ettei Emma halua edes olla täällä tai ole asettunut. Vaikea myöskään nähdä Timon roolia tulevaisuudessa porukassa, eikä hän anna itsestään mitään ylimääräistä. Jukka sai itse 5 nimeämispistettä.

Timo: Emma 2, Kimmo 1. Emman kanssa kaikista vähiten yhteistä ja suhtautunut liian vahvasti joidenkin vakaumukseen. Kimmo halunnut pitää asioitaan yksityistietona, mikä vaikeuttaa tutustumista. Timo sai itse 9 nimeämispistettä.

Tuula: Timo 2, Emma 1. Timoa haittaisi vähiten, että joutuisi lähtewmään kotiin. Emman kanssa ei ole päästy kemioihin, ja epäilee asenteen riittävän tehtävissä tiukan paikan tullen. Tuula sai itse 3 nimeämispistettä.

Ville: Timo 2, Tuula 1. Perustelen taivaan valtakunnan periaatteiden mukaan. Hän on valmis lähtemään ulkomaailmaan. Tupulla on myös kotona parisuhde, asiat hyvin ja tasapaino. Villelle ei voinut antaa nimeämispisteitä.

Kevin: Tuula 2, Kristian 1. Tuulasta on saanut vähiten irti ja syy pitää muut talossa. Ei tiedä, mihin keskustelut voisivat kehittyä Kristianin kanssa ja muut ihmiset kiinnostavat enemmän. Kevin sai 0 nimeämispistettä.

Timo sai eniten nimeämispisteitä. Toiseksi eniten Emma ja kolmanneksi sijoittui Tarina. Jukka ja Eeva-Leena jakavat neljännen sijan samalla pistemäärällä.