Tragedia Britanniassa – 32 000 litraa giniä valui moottoritielle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa moottoriteiden ruuhkat ja teiden sulkeminen ovat perinteisesti olleet arkipäivää, mutta nyt M6-moottoritie on jouduttu sulkemaan poikkeuksellisesta syystä. Kaksi rekkaa nimittäin kolaroi toistensa kanssa, ja sen seurauksena toisen kyydissä ollut lasti päätyi moottoritielle.

Kyydissä oli kaiken lisäksi 32.000 litraa giniä, joka valui tielle Cheshiren liepeillä eilen keskiviikkona kello 17.45 paikallista aikaa. Massiivisen alkoholimäärän ja rekkojen kolarin vuoksi moottoritie jouduttiin sulkemaan tuntikausiksi. Viranomaiset pyysivät autoilijoita välttämään aluetta ja suosittelivat etsimään kiertoteitä.

Ympäri maailmaa moottoriteille on levinnyt alkoholia aiemminkin, mutta aivan näin suuria määriä ei ole kovin usein nähty. Muutama vuosi sitten kerroimme miten Yhdysvalloissa moottoritielle levisi 3.000 pingispalloa lentäjän erehdyttyä niiden pudotuspaikasta.