Tom Jones lopetti alkoholinkäytön – kertoo omistavansa kunnon vatsalihakset 79-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin tiikeri, 60-luvun seksisymboli ja aikakautemme menestyneimpien muusikoiden joukkoon lukeutuva laulaja Tom Jones täyttää ensi vuonna 80 vuotta. Mies kehuu, että hänellä on tiukka pyykkilautavatsa ja terveelliset elämäntavat.

Arvostettu laulaja Tom Jones keikkailee ahkerasti varttuneesta iästään huolimatta. Mies kärsi viime vuonna terveysongelmista, mutta on kertomansa mukaan saanut hyvinvoinnin takaisin raiteilleen. Hän on kiinnittänyt huomiota ruokavalioon ja alkoholin käyttöön.

– Join ennen aika paljon. Enää en juo niin paljoa, pelkästään viiniä ruoan kanssa ja oluen silloin tällöin. Ei kannata syödä liikaa yhtä asiaa, ja proteiinia pitää olla enemmän kuin hiilihydraatteja. Minulla on 12-pack vatsalihaksia. Terveys on todella tärkeää ja siihen liittyy runsaasti onnea. Ihmisen on pidettävä huolta itsestään, GQ Awards -tapahtumassa puhunut Sir Tom Jones muistutti.