Lastentarhanopettaja rakensi upean luokan omilla rahoillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ammatinharjoittajista toteuttaa unelmaansa ja kutsumustaan. Yksi heistä on lastentarhanopettaja, joka on muuttanut luokkansa omilla rahoilla unelmien opetusareenaksi. Hän on valinnut Disneyn luokan teemaksi.

Carlanda Williams on noussut supersuosioon esiteltyään opetusluokkansa. Kalifornian Fresnossa asuva ja työskentelevä nainen haluaa tehdä lasten päivistä värikkäitä ja mukavia. Hän on eritellyt luokkahuoneen moneen eri osioon ja käyttää apunaan värejä sekä lokeroita.

Disney-faniksi tunnustautuva nainen on nyt saanut ihmiset anomaan Disney-yhtiöltä opettajalle ja hänen oppilailleen ilmaista reissua Disneyn huvipuistoon. Naista on ryhdytty kutsumaan sosiaalisessa mediassa Disney-opettajaksi.