Päiväuniaika meni jo – taapero taistelee väsymystä vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, että väsynyt pikkulapsi muistuttaa todella paljon liikeradoiltaan vahvassa humalassa olevaa aikuista. Pään nuokkuminen ja silmäluomien luppaaminen ovat tunnusmerkkejä molemmissa tapauksissa.

Nyt eräät vanhemmat ovat ajamassa lapsensa kanssa kotiin päin. Pienokaisen päiväuniaika on ilmeisesti mennyt aikoja sitten, joten lapselle tuottaa suuria vaikeuksia pysyä loppumatkaa hereillä autossa. Edes hänelle annetut eväät eivät riitä pitämään huomiota hereillä olemisessa.

Perheenäiti pitää poikaansa suloisena, mutta ei pysty olemaan nauramatta ipanan ylivoimaisen suurelle väsymykselle. Lopulta nukkumatti ottaa erävoiton ja lapsi nukahtaa turvaistuimeensa. Kaikki autollaan liikkuneet vanhemmat ovat takuuvarmasti kohdanneet saman näyn.