Räppäri avautui päihdekaaoksestaan – ripuloi kesken petipuuhien

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Rick Ross on avautunut päihdehuuruisesta elämästään. Mies paljastaa Hurricanes-elämänkerrassaan muun muassa nolon välikohtauksen naisen kanssa. Ross paljastaa väärinkäyttäneensä vuosien ajan kipu- ja yskänlääkkeeksi tarkoitettua kodeiinia.

Sen sekakäyttö alkoholin ja muiden huumeiden kanssa johti vaarallisiin kohtauksiin. Pahin niistä tapahtui räppärin ollessa flunssaisena sängyssä naisen kanssa. Ross oli ulostanut sänkyyn, ja hänen suustaan tuli vaahtoa. Myöhemmin hän alkoi yskiä verta. Sairaalassa hänellä todettiin aspiraatiokeuhkokuume.

People-lehden mukaan Rick Ross kertoo olevansa onnekas siitä, että hän on edelleen elossa. Tapahtuneen jälkeen hän muutti elämäntapojaan ja laihdutti 34 kiloa.