Mies pelkäsi autonsa päätyvän hurrikaanin mukaan – ajoi sen keittiöön turvaan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autot ovat joillekin ihmisille miltei rakkaampia kuin perheenjäsenet. Eräs amerikkalaismies pelkäsi ajoneuvonsa menettämistä niin paljon, että päätti suojella sitä jokseenkin erikoisella tavalla.

Floridan Jacksonvillessä asuva Patrick Eldridge ei halunnut hurrikaani Dorianin vievän autoaan. Autotallissa ei kuitenkaan ollut tilaa, joten Patrick joutu keksimään ajoneuvolle uuden paikan. Lopulta hän keksi ajaa Smart-henkilöautonsa asuntonsa keittiöön.

– Patrick avasi kotimme tuplaovet ja ajoi auton sisään. Olin hämmästynyt siitä, että hän sai auton mahtumaan sisään. Se ei ollut tuottanut minkäänlaisia ongelmia, Patrickin vaimo Jessica kuvailee AP-uutistoimiston mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.