Nämäkö narunpätkät muka bikinit? Jättirinnat hädin tuskin peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin suomalaisesta povipommista, joka on saanut huomiota myös kansainvälisesti. Näyttävä parikymppinen kurvitar Pasha Pozdnyakova on kerännut sosiaalisessa mediassa kuvilleen jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Nyt Pasha on julkaissut poikkeuksellisesti kuvan, jossa nähdään hänen ystävänsä Louisa Khovanski. Niin ikään jättimäisillä rinnoilla varustettu Khovanski on pukenut ylleen vain häviävän pienet bikinit. Pozdnyakovan tuorein oma kuva ei jää kovin kauas ystävänsä poseerauksesta, ja siinä neitokainen nähdään poseeraamassa pikkumustassa juhla-asussa.

Savonlinnalainen Pasha Pozdnyakova myy nykyisin kuviaan ja videoitaan kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pozdnyakova ei kalpene kansainvälisten glamourmallien rinnalla, joten hänen naapurintyttöä muistuttava ulkonäkönsä on monen pakkelikerroksiin kyllästyneiden mieleen. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan vietteleviä rohkeita poseerauksia.