VilleGalle avoimena uupumuksestaan: ”Monta vuotta terapeutin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vain elämää -ohjelmassa vietetään ensi perjantaina VilleGallen päivää. Pöydän ympärillä käydään keskusteluja myös henkilökohtaisista aiheista, kun VilleGalle kertoo muille muun muassa uupumuksestaan ja isäsuhteestaan.

– Mä muistan, kun mua pyydettiin tähän ohjelmaan ja sanottiin, että Kimmokin on mukana tässä, niin mulle tuli fiilis, että ei herranjumala, mitä mä siellä teen, kun tossa on toi jätkä, jota mä oon fanittanut nuoren ikäni. Se on jotenkin hulluu, että nyt sitä ollaan samassa pöydässä, VilleGalle kertoi tunnelmistaan.

JVG, Blockfest 2018, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography

VilleGallen jaksossa hänestä nähdään myös herkkä ja pohdiskeleva puoli. JVG-yhtyeen menestys on ollut hurjaa, ja kovassa vauhdissa VilleGalle on joutunut pohtimaan myös omaa jaksamistaan.

– Tämä 10 vuotta on väsyttänyt ja ollut sellaisia hetkiä, että jaksaako… Viime keväänä oltiin pitkällä Lappi-kiertueella ja Rukalla oli viimeinen keikka. Pari biisiä ennen loppua heitin mikin lattialle ja lähdin vain hotellihuoneeseen, VilleGalle kertoo.

– Se oli itselle tosi vaikea myöntää, että nyt täytyy pitää tauko tai tässä tapahtuu jotain vakavampaa. Ensimmäisenä vuonna tehtiin 160 keikkaa. Silloin piti ja se oli hauskaa ja sitä jaksoi, mutta kyllähän se seinä tulee vastaan. Tässä on mennyt tosi kovaa välillä. Lähimmäisetkin on olleet tosi huolissaan.

– Olen käynyt monta vuotta nyt istumassa terapeutin kanssa, ja ollaan pikkuhiljaa alettu parantaa sitä mun asiaa. Olen aina ollut kaikessa mukana enkä ole ikinä osannut sanoa ei kellekään ja olen ehkä huolehtinut enemmän muista kuin itsestä. Olen oppinut sitä, että pitäisi elää itsellekin välillä, VilleGalle pohtii.

Kun on Elastisen vuoro esiintyä, niin pöydän ympärillä keskustelu kääntyy isäsuhteisiin. VilleGalle kertoo, että suhde omaan isään ei ole aina ollut mutkaton.

– Faija on aina vaatinut tosi paljon multa. Mä tein kaksi maalia matsissa ja kun ajettiin kotiin päin, niin faija sanoi, että ihan ok peli. Mulla tuli sellainen fiilis, että mikään ei riitä. Se on varmaan osasyy siihen, että on menestynyt, VilleGalle kertoo.

– Mä olen aina halunnut ja ollut valmis tekemään enemmän ja enemmän. Pelasin Jokereissa lätkää ja kun tultiin treeneistä himaan, niin faija sanoi, että jos sä haluat menestyä, niin ne jätkät menee vielä pururadalle tämän jälkeen. Ja kyllä siellä on sit menty. En tiedä olisinko lähtenyt itse sinne. Se on ollut tiukkaa.