Sharon Osbourne: ”Ozzyn vuosi on ollut todella, todella raskas!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas, 70-vuotias Ozzy Osbourne, joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikat talvella alkaneiden terveysongelmien vuoksi. Mies sairastui ensin keuhkokuumeeseen ja joutui vakavaan onnettomuuteen kotonaan. Toipuminen on kuitenkin edennyt hyvin.

Jimmy Kimmel Livessä vieraillut Sharon Osbourne sanoi, että vuosi on ollut todella vaikea hänen laulajamiehelleen. Mies oli sairastunut vuoden kiertueen jälkeen flunssaan, mikä äityi keuhkokuumeeksi. Kun mies oli eräänä yönä noussut vessaan, oli hän kompastunut makuuhuoneeseen mennessään vessanmattoon.

Ozzy löi päänsä sivupöytään ja sen jälkeen kaatunut toiselle puolelle lyöden pään sängynpäätyyn. Sitten mies kaatui kasvot edellä lattiaan, niska taittui taakse ja hänelle piti tehdä selkärankaan leikkaus. Samalla miehen kehossa olleet metalliputket repesivät liitoksistaan.

Ozzylle on tehty kolme vaativaa leikkausta tänä vuonna. Muusikko esitteli vähän aikaa sitten Sharonille röntgen-kuvaansa, jonka perusteella laulajaa voisi sanoa teräsmieheksi. Hänen ylävartalonsa on täynnä metalliosia. Ozzy Osbournen olisi tarkoitus nousta Hartwall-areenan lavalle 20. helmikuuta 2020.

– Hän on toipumassa, mutta tämä on ollut todella, todella raskas vuosi, Sharon sanoo.