Hurrikaani ei pysäyttänyt pesukarhua – kuvattiin lintulaudalla ruokavarkaissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pesukarhujen on kerrottu liikkuvan lähinnä ruokaa etsiessään. Ne ovat taitavia hyödyntämään ravintonaan kaikkea nopeasti ja helposti saatavilla olevaa ja ruoaksi kelpaavaa, kuten ihmisten roskia tai muille eläimille tarkoitettuja herkkuja.

Nyt netissä nähdään Etelä-Carolinassa kuvattu video, jolla on lintulaudalla säännöllisesti ruokavarkaissa käyvä pesukarhu. Takapihallaan videota kuvannut kertoo, että kyseinen pesukarhu on tuttu näky, sillä se käy napostelemassa lintulaudalta joka iltapäivä. Hän ei kuitenkaan olisi uskonut, että eläin ei tingi tavastaan edes hirmumyrskyn aikana.

Dorian-hurrikaani aiheutti voimakkaita tuulia myös Etelä-Carolinassa. Videolla nähdään, kun pesukarhu keinuu villisti puuskien mukana heiluvan lintulaudan kyydissä. Vimmattu tuuli tai alustan heiluriliike ei estä nälän taltuttamista.