Kumppani nukkui väärällä puolella sänkyä – vaimo raivostui ja joutui putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa naisesta saa hysteerisiä raivokohtauksia mitättömistä asioista esimerkiksi hormonitoimintansa edesauttamana. Yksi niin sanotuista kilarimuijista on floridalainen Ashley Crampton, joka joutui väkivaltaisen raivostumisensa vuoksi lopulta poliisin pahnoille.

The Smoking Gun kertoo 33-vuotiaan Cramptonin yöpyneen 26-vuotiaan vaimonsa kanssa Floridan Clearwaterin Budget Inn -nimisessä hotellissa. Crampton sai raivokohtauksen, koska vaimo oli ottanut hänen paikkansa sängystä. Nainen potkaisi kumppaninsa sängystä alas. Kun vaimo yritti myöhemmin tulla hotellihuoneen sänkyyn takaisin nukkumaan, löi Crampton häntä toistuvasti niskaan.

Sen jälkeen iskuja saanut vaimo yritti tarjota väkivaltaisesti käyttäytyneelle naiselle donitsia. Tämäkään ei kelvannut, vaan Crampton iski donitsin pois vaimonsa kädestä. Poliisit saapuivat selvittelemään riitaa ja lopulta Crampton joutui telkien taakse miettimään tekojaan. Hän väitti lyöneensä itsepuolustuksena.