Bella Hadid yläosattomissa – supermallin somekuva säväyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Viime aikoina hän on palannut jälleen aktiiviseksi sosiaaliseen mediaan.

View this post on Instagram

Me n Hugo. My Fckin idol @hugocomte @thepopmag

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Maailman halutuimmaksi supermalliksi viime vuosina noussut Bella nähdään tällä kertaa poseeraamassa yläosattomissa vain mustat pitkävartiset hansikkaat käsissään. Toisessa kuvassa hän keikistelee yhdessä hevosen kanssa turkoosissa asussa.

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.