Muistatko vielä Pelottaako-sarjan? Tältä näyttää kulttisuosikin uusi versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelottaako?, eli Are You Afraid of the Dark -sarja tarjosi karmivia tarinoita 90-luvulla varttuneille lapsille ja nuorille. Nyt sen äärellä kasvaneiden keskuudessa kulttisuosion saavuttaneesta sarjasta on tulossa uusi versio.

Uusi Are You Afraid of the Dark on kolmiosainen minisarja. Siinä uudet Keskiyön kerholaiset kertovat toisilleen tarinaa kauhujen karnevaalista, vain huomatakseen kertomuksen muuttuvan todellisuudeksi.

Minisarjan ensimmäinen osa esitetään Yhdysvalloissa Nickelodeon-kanavalla 11. lokakuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin se nähdään Suomessa.

Alkuperäinen Pelottaako?-sarja koostui irrallisista kauhukertomuksista, joita nuotion äärelle kokoontuneet nuoret kertoivat toisilleen. Kanadalaissarjaa esitettiin Suomessa 1990- ja 2000-luvuilla Ylen kanavilla.