The Pussycat Dolls tekee paluun – Nicole Scherzinger teki rahakkaan sopimuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun alkupuolella suursuosiosta nauttinut tyttöbändi The Pussycat Dolls on tekemässä paluuta. Mukana on yhtyeen keulakuva Nicole Scherzinger. Hän on solminut yhtyeeseen palaamisesta miljoonien dollareiden arvoisen sopimuksen.

The Sun -lehden mukaan hän oli kieltäytynyt paluusta lukuisia kertoja vuosien varrella, mutta päätti lopulta suostua hänelle tarjotun suuren etulyöntiaseman vuoksi.

The Pussycat Dools sai alkunsa burleski-tanssiryhmänä 1990-luvulla. Vuonna 2003 kokoonpano muuttui tyttöbändiksi Popstars-ohjelman kautta maineeseen nousseen Scherzingerin liityttyä sen riveihin. Yhtye tunnetaan erityisesti suuren suosion saavuttaneesta Don’t Cha -hitistä. The Pussycat Dolls hajosi vuonna 2010.