Michele Murphy-Kaulanen rohkeassa sänkykuvassa: ”Vääristymä mielessä jo yläasteelta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat tulleet tutuiksi monista yhteyksistä niin verkon kuin televisionkin puolelta. Taannoin Michele osallistui Suurin pudottaja -realitysarjaan yhdessä muun muassa Riitta Väisäsen ja Akseli Herlevin kanssa.

View this post on Instagram

True story: Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni. Nyt mä olen tietenkin iloinen saavutetusta painonpudotuksesta, mutta sama vääristynyt kehonkuva jyllää päässä. Edelleen se ”Olet mitä syöt” nainen tuijottaa peilistä, vaikka järki kertoo minussa tapahtuneen muutoksen jo pelkästään muuttuneen vaatekoon perusteella. Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina. Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä ❤️ #olenmitäolen #letmebeme

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on

Nyt suositun realitysarjan jaksot pyörivät jo televisiossa, ja tänään Minttu Kaulanen on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkean kuvansa. Erityisen rohkeaa kuvassa on sen kuvateksti, jossa Michele käsittelee minäkuvaansa. Hänet nähdään otoksessa makoilemassa sängyllä yläosattomissa pelkät mustat alushousut jalassaan.

– Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni, Murphy-Kaulanen kirjoittaa.

Hän lisää olevansa iloinen saavuttamastaan painonpudotuksesta, mutta olevansa samaan aikaan huolissaan vääristyneestä kehonkuvastaan, vaikka järki kertoo kehon positiivisesta muutoksesta jo pelkästään vaatekoon pienentymisellä.

– Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina, Michele jatkaa.

– Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.