Pysäyttävä näky baarissa – sadan Jägerbombin ketjureaktio

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jägerbomb on suosittu drinkki, jossa shottilasillinen Jägermeisteriä pudotetaan energiajuoman sekaan. Jotkut baarimikot ovat erikoistuneet temppuihin, joissa Jägerbombeja valmistetaan näyttävillä ja hämmästyttävillä tavoilla.

Viraalina levinneellä videolla yli sata Jägerbombia valmistuu ketjureaktiona. Tilanne ikuistettiin Amsterdamin Flying Pig Downtown -hostellissa.

Videon alussa Jägermeisteriä sisältävät shottilasit on aseteltu yli sadan tuopin päälle. Baarimikon tarvitsee vain kumota yksi niistä. Tämä synnyttää näyttävän ketjureaktion, jonka ansiosta likööriä sisältävät shottilasit putoavat kaikkiin tuoppeihin.

 

Who got stuck with the tab 😂🍺 The Flying Pig Downtown Hostel

Publiée par Taco Truck sur Vendredi 16 août 2019