Video: Lintuja pudonnut kuolleena maahan: ”Me hengitämme samaa ilmaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmasto huolettaa nykyisin ihmisiä täysin toisella tavalla kuin vielä esimerkiksi kaksi vuosikymmentä sitten. Samaan aikaan kun Suomessa vaaditaan vähennettäväksi yksityisautoilun päästöjä työnnetään ympäri maailmaa edelleen järisyttäviä määriä päästöjä surutta taivaalle.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa Indonesian Sumatralla asuva Susan Lankester on julkaissut. Siinä nähdään miten Kalimantanissa sijaitsevan Karhutlan kylänraitille on pudonnut kuolleen lintuja.

Lankaster arvioi videonsa yhteydessä, että syynä kuolemiin ovat vastuttomien yritysten syytä. Alueella on viime päivinä riehunut poikkeuksellisia metsäpaloja, joiden savu on verkonnut koko alueen harmaaseen vaippaan. Lintujen tavoin myös ihmiset joutuvat hengittämään samaa ilmaa.