Huawei Mate 30 julkaistiin – neloiskamera ja 5G-yhteydet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei esitteli eilen uuden Mate 30 -sarjansa Münchenissä. Uutuuksissa on SuperSensing Cine -kameralla varustettu pyöreän muotoinen neloiskamera ja toisen sukupolven 5G-yhteydet. OLED Huawei Horizon -näyttö kaartuu laitteen sivuille.

– Huawei Mate 30 -sarja valjastaa käyttöönsä älypuhelimen täyden potentiaalin. 5G-aikakausi on mahdollisuus uudistaa älypuhelinteknologiaa ja Huawei Mate 30 -sarja ilmentää upeasti näitä mahdollisuuksia, Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu kertoo.

Kuva: Huawei Mate 30

Huawei Mate 30 Pro -puhelimessa on intuitiivinen Side-Touch Interaction -toiminto, joka korvaa sivupainikkeet näkymättömillä virtuaalipainikkeilla. Laite sisältää myös Huawein akustista näyttöteknologiaa, joka välittää korkealaatuista ääntä näytön kautta.

Mate 30 -älypuhelimessa on suuri 4200 milliampeeritunnin akku ja Mate 30 Pro -älypuhelimessa 4500 milliampeeritunnin akku. Lisäksi Huawein Mate 30 -sarja sisältää edeltäjiensä tavoin käänteisen langattoman latauksen, joka antaa käyttäjille nopean ja vaivattoman tavan ladata muita laitteita puhelimesta.

SuperSensing-kolmoiskamera sisältää 40 megapikselin SuperSensing-kameran, 16 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 8 megapikselin telezoomin. Huawei Mate 30 Pro -älypuhelimen neloiskamera sisältää 40 megapikselin elokuvakameran, 40 megapikselin SuperSensing-kameran, kahdeksan megapikselin telezoomin ja 3D-syvyyskameran.