Orlando Bloom yllätti – haluaa lapsia Katy Perryn kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Orlando Bloomilla on kahdeksanvuotias Flynn-niminen poika entisen vaimonsa Miranda Kerrin kanssa. Mies on sanonut aiemmin, että ei halua enempää lapsia. Tämä oli aikoinaan syynä myös eroon perheestä haaveilevan Katy Perryn kanssa.

Nyt mies on tullut toisiin aatoksiin. Näyttelijä Orlando Bloom kosi laulaja Katy Perryä viime talvena. Kaksikko suunnittelee häitä ja Bloom on kertonut haaveilevansa perheenlisäyksestä. Hän kuitenkin myöntää, että pariskunnan hektiset työaikataulut hankaloittavat perheen perustamista.

Umpirakastuneet julkkikset, 34-vuotias Katy Perry ja 42-vuotias Orlando Bloom, palasivat viime vuonna yhteen romanssin oltua vuoden ajan katkolla. Heidän parisuhteensa perustuu yhteisille arvoille ja samankaltaiselle maailmankatsomukselle, Bloom kertoi OK!-lehdelle.