Selena Gomez jätti alkoholin? Pilasi ystävyyden ja terveyden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Selena Gomez on kärsinyt koko aikuisikänsä terveysongelmista. Asiaa ei ole auttanut se, että hänen tiedetään myös rakastavan juhlimista. Nyt hänen kerrotaan vaihtaneen drinkit veteen viime viikonloppuna konsertissa käydessään.

Selena Gomez kävi munuaissiirtoleikkauksessa vuonna 2017. Hänen paras ystävänsä, Francia Raisa, lahjoitti toisen munuaisistaan poplaulajalle. Valitettavasti ystävysten välit tulehtuivat pahasti leikkauksen jälkeen. Raisa oli menettää henkensä leikkauksessa, eikä hän voinut hyväksyä Selena Gomezin alkoholin käyttöä uuden munuaisen saamisen jälkeen.

Francia Raisa yritti pyytää Gomezia jättämään alkoholin lopullisesti. Nyt laulaja on ilmeisesti tehnyt päätöksen pysyä absolutistina, sillä hänet on nähty RadarOnlinen mukaan konsertissa juomassa pelkästään vettä. Hän on toipunut tänä vuonna sairaalahoitoa vaatineesta hermoromahduksestaan.