StaraTV: Roope Salminen Huuma-ohjelman backstagella

StaraTV StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavan suosittu viihdeohjelma Huuma lähetetään kotikatsomoihin suorana paitsi Helsingistä Yleisradion Studiotalolta myös ympäri maata, sillä katsojat osallistuvat ohjelmaan tekemiseen erilaisten kilpailujen merkeissä eri puolilta maata. Stara kävi lauantaina seuraamassa miten ohjelmaa tehdään Pasilassa.

Suoran lähetyksen jälkeen Roope Salminen ehti vaihtaa muutaman sanan ja kertoa miten Huuma-ohjelmaa tehdään. Lisäksi Salminen kertoi muun muassa miten Huuman suoraan lähetykseen valmistautuminen eroaa esimerkiksi Putous-ohjelmasta, jota Salminen niin ikään juontaa. Katso haastattelu artikkelin lopusta.

Huuma-ohjelman kuvauksissa Ernest Lawson ja Roope Salminen. Kuva: Stara
Huuma-ohjelman kuvauksissa Ernest Lawson ja Roope Salminen. Kuva: Stara

Lisäksi keskusteluissa oli myös Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kuulumiset, sillä suosittu yhtye vetäytyi äskettäin tauolle. Samalla Salminen paljasti ensimmäisenä Staralle yhtyeensä julkaisevan pian myös uutta materiaalia. Sitä on kuultavissa yhtyeen syksyn ainoalla keikalla Helsingin Tavastialla 26. lokakuuta.