Mies harrasti seksiä varoituskartion kanssa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Juna-asemien henkilökunta on saanut tottua työssään monen sortin kulkijoihin ja erikoisiin tilanteisiin. Taannoin Iso-Britannian Wiganin juna-asemalla todistettiin kuitenkin näkyä, jollaiseen harva odottaisi törmäävänsä.

Aseman henkilökunta yllätti humalaisen Trevor Smithin hissistä kirjaimellisesti housut kintuissaan. Hän istui lattialla tunkemassa penistään siivouksen jäljiltä hissiin jätetyn varoituskartion sisään.

38-vuotias mies oli jatkanut seksin harrastamista tötterön kanssa vielä paikalle hälytetyn poliisin saapuessa paikalle. Lattialta löydettiin valkoista jauhetta, joka ei Metro-lehden mukaan poliisin testissä osoittautunut kokaiiniksi tai muuksikaan huumeeksi.

Pidätetty on pahoitellut tekoaan. Smith kertoi olleensa humalassa ja luulleensa hississä olevansa yksin lukitussa huoneessa.