Poptähti Halsey saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Halsey on tehnyt viime aikoina nousujohdanteista uraa etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa, mutta nyt 24-vuotias laulajatar saapuu konsertoimaan myös Suomeen. Vielä 19-vuotiaana kodittomana New Yorkissa elänyt poptähti harkitsi prostituoidun uraa selvitäkseen, mutta sitten seurasi onnenpotku.

Splash News

Kaksi platinaa myynyttä albumia julkaissut Halsey esiintyy Manic-maailmankiertueellaan Helsingin Jäähallissa 26. helmikuussa 2020. Madridista 6. helmikuuta alkava kiertue vierailee kahdessakymmenessä kaupungissa. Kaikilla keikoilla Halseyn lämmittelijänä esiintyy englantilainen indierockbändi Pale Waves, joka nähtiin viime kesänä Ilosaarirockissa.

Halsey, oikealta nimeltään Ashley Nicolette Frangipane, nousi suuren yleisön tietoisuuteen Billboard-listan kärkeen nousseen Badlands-esikoislevynsä myötä. Tähti nähtiin myös pienessä roolissa A Star is Born -elokuvassa. Hieman ennen Suomen-konserttiaan Halsey julkaisee uuden Manic-studioalbumin 17. tammikuuta 2020.