Rikollisten ”Kim Kardashian” on kuollut – epäillään olleen salamurhaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

El Chapon Sinaloa-kartelliin yhdistetty Instagram-tähti Claudia Ochoa Felix on kuollut. Naisen huhuttiin johtaneen Sinaloan salamurhaajayksikköä. Felix löydettiin kuolleena rakastajansa kodista Culiacanista.

Naisen kuolinsyyksi on New York Post -lehden mukaan vahvistettu huumeiden yliannostus. Ochoa Felix nousi somekuuluisuuteen vuonna 2014 poseerattuaan glamour-henkisissä kuvissa AK-47 -rynnäkkökiväärin kanssa.

Häntä alettiin ulkonäkönsä ansiosta kutsumaan mediassa järjestäytyneen rikollisuuden Kim Kardashianiksi. 35-vuotiaana menehtyneen naisen on epäilty toimineen Sinaloa-kartellin raskaasti aseistautuneen Los Antrax -osaston johtajana. Hän kuitenkin kiisti itse väitteet rikollisjärjestöön kuulumisesta.

Publiée par Claudia Ochoa Félix sur Jeudi 19 octobre 2017