Mies väärensi vaimonsa allekirjoituksen avioeropapereihin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Moni lapsi ja teini on joskus yrittänyt väärentää vanhempansa allekirjoituksen koepaperiin. Nyt eräs amerikkalaismies on ongelmissa yritettyään samanlaista huijausta eropapereissa.

Texasin Houstonissa asuva Paul Nixon on etsintäkuulutettu paikallisen poliisin toimesta. Hän oli New York Post -lehden mukaan väärentänyt vaimonsa allekirjoituksen avioeropapereihin.

51-vuotias Nixon ei ollut kertonut eroaikeista lainkaan vaimolleen. Paikallisen konstaapeli Mark Hermanin mukaan totuus oli selvinnyt naiselle tämän otettua puheeksi miehen tuhlaavan elämäntavan. Nixon oli todennut heidän jo eronneen.

Käräjäoikeuteen yhteyttä ottaneelle vaimolle esiteltiin asiakirjoja, joihin oli väärennetty hänen allekirjoituksensa. Lopullinen avioeropaperi on sittemmin mitätöity huijauksen käytyä ilmi. Avioliitto on siis edelleen voimassa, ja Nixonia saattaa odottaa teosta jopa 10 vuoden vankeusrangaistus.