Rosa-Maria Ryyti tyrmäävässä lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 43.000 seuraajaa.

View this post on Instagram

30 degrees again but one more tb from Spain!

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa, ja nyt hänen seuraajansa ovat päässeet jälleen nauttimaan näyttävistä maisemista ja missikaunottaren bikinivartalosta. Tuorein kuvista on peräisin taannoiselta Espanjan lomalta ja siinä Ryyti muistelee 30 asteen kesähelteitä.

View this post on Instagram

😁

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on