Povipommi Coco ylistää rintaruokintaa: ”Olen siunattu, että sain kokea tämän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa yli 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias teinityttö. Nainen on sittemmin kertonut keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin läpimurtoa. Siviilissä melko tavallista perheenäidin elämää viettävä Coco on nyt avautunut lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla.

View this post on Instagram

A mothers calling…. I'm so blessed to have this unbelievable experience in this thing called Nursing.. I had a hard time breastfeeding the 1st week of when Chanel was born, I almost gave up but my family told me to hang for another week.They told me I dont want to miss this special moment you have with your child.. health wise and bond wise..I hung in there and now almost 4 years later Chanel still wants the boob ..Its more of a comfort thing now and of course she eats regular but nap time and night time are our time and I'm lucky she hasn't grown out it yet because when that moment comes I will be so sad..its the best feeling and ALL mothers that nurse know.. I talk all about this kind of stuff on my baby blog at www.thecocoblog.com if you want to read my journey with Chanel #normalizebreastfeeding -swipe for more pics

A post shared by Coco (@coco) on

Yhdysvalloissa lasten imetystä vastaan on viime vuosina kampanjoitu muun muassa äidinmaidon vastikkeita valmistavien yritysten toimesta, mutta nyt myös Coco on monien julkkisnaisten tavoin ryhtynyt kampanjoimaan avoimesti rintaruokinnan puolesta.

– Olen siunattu, että sain kokea tämän uskomattoman asian. Minulla oli imetyksessä vaikeita aikoja heti ensimmäisellä viikolla Chanelin syntymän jälkeen. Olin jo luovuttaa, mutta perheeni neuvon yrittämään vielä toisen viikon. He kertoivat, että en halua jäädä tästä kokemuksesta paitsi lapsen kanssa, Coco kertoo.

– Sinnittelin ja nyt lähes neljä vuotta myöhemmin Chanel haluaa yhä joskus rintaa. Se on nykyisin enemmän rauhoittava tekijä, sillä tietenkin hän syö jo normaalisti. Nukkumaanmenon ja päiväunien yhteydessä meillä on yhä keskinäistä aikaa, ja olen onnellinen, ettei hän ole kasvanut siitä vielä yli. Se hetki tulee olemaan surullinen. Kirjoitan tällaisista asioista www.thecocoblog.com -blogissani.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.